lezen Top10

Verblijf in luxe-vakantiehuizen voor 10.000 euro per maand

Bekijk Sluit

lezen Top10

Verdrinken in weelderige luxe op de meest gewilde vakantiebestemmingen overal ter wereld, en daarvoor bijna 10.000 euro per maand krijgen. Te mooi om waar te zijn? Nee, een kans die je met beide handen moet grijpen!

Datum
Auteur
Zoë de Goede
Fotograaf
thirdhome.com

Op Thirdhome bieden de happy few een verblijf in hun luxe vakantiehuizen aan in ruil voor een vakantie in het buitenverblijf van iemand anders. Nu zoekt de organisatie iemand die de zware taak op zich wil nemen om deze vakantiehuizen te testen – voor het bescheiden loon van een kleine 10.000 euro per maand.

Villa in Mexico. Foto: thirdhome.com

Dit soort bedragen worden natuurlijk niet zomaar aan eender wie weggegeven. De uitverkorene moet een uitstekende, verfijnde smaak en oog voor luxe hebben. Daarom is het belangrijk dat je zelf al veel gereisd hebt, en daarbij gewend bent aan het nodige comfort.

Penthouse in Shanghai. Foto: thirdhome.com

Ook is het belangrijk dat je een vlotte pen hebt, zodat je je verhalen online kan delen. Woorden als vloggen en bloggen klinken je dus niet vies in de oren, en je weet hoe je de online reiziger kan bereiken. Enkele andere vereisten: je moet minstens achttien jaar oud zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs en een geldig paspoort.  En last but not least, je moet natuurlijk drie maanden tijd hebben om te verdrinken in de weelde van de vakantiehuizen van Thirdhome.

Knusse lodge in New York. Foto: thirdhome.com

Nog steeds geïnteresseerd? Dan mag je een video maken waarin je uitlegt waarom jij de perfecte persoon bent om deze taak op je te nemen, en die naar bestjobontheplanet@thirdhome.com sturen voor het einde van de maand. Meer informatie over de vacature vind je hier.


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten