lezen Nieuws

Gezocht: avontuurlijke zielen om de wereld te verkennen

Bekijk Sluit

lezen Nieuws

Wil jij 35.000 euro krijgen om de wereld te verkennen in zijn meest extreme condities? Laat dan zien hoe stoer je bent op een van de meest onbereikbare sollicitatiegesprekken ter wereld.

Datum
Auteur
Zoë de Goede
Fotograaf
Columbia Sportswear

Word jij de nieuwe ‘Director of Toughness’ van Columbia Sportswear? Ze zoeken niet zomaar een blogger die mooie selfies kan maken. Maar iemand die niet schrikt van een hoge dosis avontuur. Negen maanden lang beklim je vulkanen, hike je door regenwouden en verken je de wereld in zijn meest extreme condities. Dat doe je allemaal in de stoere kledij van Columbia Sportswear, je neemt je Facebook- en Instagramvolgers mee op avontuur en krijgt daarvoor 35.000 euro.

De vorige ‘Directors of Tougness’ waren Lauren Steele and Zach Doleac, die de Cayambevulkaan in Ecuador beklommen, de noordkust van Manitoba (Canada) afreisde en de Mount Elbert – Colorado’s hoogste berg – beklommen. Daarvan deden ze verslag via social media. Maar niet iedereen is in de wieg gelegd om in hun voetsporen te treden, daarom is zelfs het sollicitatiegesprek bereiken een test.

De eerste interviews vinden plaats in het natuurreservaat Mount Hood in Oregon en de andere locaties worden snel bekend gemaakt via Instagram. Je registreert je via de website, waarbij je bewijst dat je stoer genoeg bent. Zorg wel dat je er snel bij bent, want de plaatsen zijn beperkt. We kunnen alvast vertellen dat het dichtstbijzijnde gesprek in Engeland plaatsvindt. Dus boek maar alvast een vliegticket richting het avontuur! 

Lees ook: ‘​6x Beste banen voor globetrotters


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten