doen Promoted

Ga op reis voor National Geographic met een verrekijker van Swarovski Optik

Bekijk Sluit

doen Promoted

Ga je binnenkort op reis? Neem dan een verrekijker van Swarovski Optik mee en deel je ervaringen in een review die als blog zal verschijnen in National Geographic Traveler.

Datum

Bezoek je binnenkort een eiland, maak je een citytrip of ga je dwalen door de bergen? Ontdek tijdens je volgende vakantie wat je met het blote oog onmogelijk kunt zien! Meld je aan en misschien kun jij een CL Pocket-verrekijker van Swarovski Optik t.w.v. €710,- testen op jouw aankomende reis. Laat je niet misleiden door het compacte formaat van de CL Pocket van Swarovski Optik: zijn ware grootsheid zit aan de binnenkant. Het is een compacte verrekijker die je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen, maar die tegelijkertijd aan de allerhoogste eisen voldoet. Zo hoef je geen compromissen te sluiten op het vlak van optische kwaliteit of technische prestaties.

Over je ervaringen met deze kijker schrijf je een review die wordt gepubliceerd in een van de volgende uitgaven van Traveler. Bovendien wordt de beste blog beloond met een prachtige verrekijker van Swarovski Optik.

Kies een van de thema’s

Paradijselijke eilanden
Het heeft iets magisch, het eilandgevoel: afgezonderd van de rest van de wereld, maar met beide voeten op dat ene stukje aardse paradijs. Talloze vogels en andere dieren verschijnen dankzij een verrekijker haarscherp in beeld.

Spectaculaire bergen
Bergen wil je grijpen, omarmen, beklimmen, voelen. Met een verrekijker geniet je straks nog meer van dat panoramisch uitzicht en ontdek je welk diertje er achter die ene rots schuilgaat.

Stadsgeheimen
Of je nu verdwaalt in een museum in New York, eet in een tapasbarretje in Madrid of shopt in Hongkong, in de stad kom je tot leven. Heb jij plannen voor een citybreak? Ontdek tijdens je volgende stedentrip de details, de kleuren en de vormen van architectonische hoogstandjes zoals je ze nog nooit heb kunnen aanschouwen.

Voorwaarden om mee te doen?

  • Aanmelden kan tot en met 7 april 2017;
  • Op 11 april maken we de 6 gelukkigen bekend die met een verrekijker op pad mogen;
  • Alleen aanmeldingen die een concrete reis geboekt hebben tussen nu en 21 oktober 2017 komen in aanmerking; 
  • Per thema worden er 2 kandidaten geselecteerd die een verrekijker mogen testen;
  • De reviews worden als blogs geplaatst op de website én in het tijdschrift van National Geographic Traveler;
  • De eerste twee blogs verschijnen al in mei op de website en in juni in het tijdschrift, dus de eerste geselecteerden kunnen de verrekijker al tussen 11 en 24 april ophalen bij een van de verkooppunten;
  • Stuur je mooiste 3 tot 5 foto's in, van jouw ervaringen met de verrekijker. Daarvan worden mogelijk één of meerdere foto's gepubliceerd op de website en/of in het magazine;
  • Van de 6 geselecteerde reviewers, wordt er één winnaar gekozen die de verrekijker t.w.v. €710,- mag houden.

Dus heb jij binnenkort een citytrip, bergavontuur of eilandreis gepland staan? En lijkt het je leuk om een verrekijker van Swarovski Optik te testen? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Onder welk thema valt jouw reis?*

Je gegevens

Geslacht *

Geboortedatum
Nieuwsbrief

Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en acties van:


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten