lezen Nieuws

Event: Travel Storytelling Festival

Bekijk Sluit

lezen Nieuws

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april vindt de eerste editie van het Travel Storytelling Festival plaats in Brussel, waar verhalen over reizen centraal staan.

Datum
Auteur
Veerle Witte
Fotograaf
Johan Lolos

Reizigers en verhalenvertellers delen hun gemeenschappelijke passie, hun zoektocht naar avontuur en de nood om elders te vertoeven. ‘Travel Storytelling is een festival waar je inspiratie opdoet en anders leert reizen,’ aldus de initiatiefnemers van het vierdaagse festival. ‘Mensen inspireren om uit hun comfortzone te stappen en zich open te stellen voor nieuwe perspectieven, dat is ons doel!’

In TED-talkstijl zullen maar liefst 46 inspirerende reizigers, komen spreken op het event. Denk aan presentaties als ‘How to Travel the World when You cannot Walk’ en ‘Carried by the River - A Journey in Amazonia’. Ook ik ben er aanwezig om te vertellen over mijn werk bij National Geographic Traveler en hoe ik mijn start-up Travel Diaries heb opgericht. Verder worden er 13 workshops gegeven door fotografen, ondernemers en social influencers. Zo leert fotograaf Johan Lolos, van wie we recent nog een fotoserie publiceerden, je sterrenhemels en aurora’s te fotograferen en kan je zelf een reisportemonnee maken tijdens een DIY-workshop.

Daarnaast zijn er optredens, fototentoonstellingen, films en documentaires te bekijken op het Travel Storytelling Festival in Brussel. Zo wordt Terra getoond, de nieuwste documentaire van Yann Arthus Bertrand, de maker van Human.

Bekijk het volledige programma en alle sprekers op de website van het festival. Tickets kopen doe je hier.


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten