lezen Nieuws

AirDates bezorgt je een romantische vlucht

Bekijk Sluit

lezen Nieuws

Vlieg je alleen en ben je op zoek naar een maatje? Met de nieuwe app AirDates ontmoet je sociale singles terwijl je wacht bij de gate of tijdens je lange vlucht.

Datum
Auteur
Marlot Heerink
Fotograaf
CasarsaGuru / Getty Images

Na Tinder, Badoo en Bumble komen ook de dating-apps voor reizigers op de markt. Eerder was er al MissTravel, waarbij de eerste date een avontuurlijk reisje is. Nu is er ook AirDates, een dating-app voor tijdens, na of voor de vliegreis. 

Ben je op zoek naar een nieuwe liefde, een maatje om de taxi te delen of wil je gewoon de beste reistips uitwisselen met je medereizigers? Het kan allemaal. Bij het aanmaken van een account geef je aan of je opzoek bent naar romantisch, zakelijk of sociaal contact. Voor de vlucht vertrekt, update je je profiel met je huidige reisplannen. Vervolgens lokaliseert de app andere reizigers op hetzelfde vliegveld of met hetzelfde vliegschema.

Je kan met iedereen chatten die Bluetooth aan heeft staan en binnen een radius van zeventig meter is, of je een match bent of niet. Dat betekent ook: geen last van overmatig datagebruik of slechte wifiverbinding! Iphonegebruikers kunnen de app meteen downloaden, eigenaars van een andere smartphone moeten nog tot februari wachten. 

Lees hier meer over MissTravel, een andere reisapp voor singles!


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten